Waarom is een goede website belangrijk?

Waarom is een goede website belangrijk?

Heeft u nog geen eigen website voor uw bedrijf? De tijd is gekomen! Een bedrijfswebsite heeft veel voordelen.

  • Een website vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf. Potentiële klanten kunnen uw diensten tegenkomen in een Google-zoekopdracht.
  • U bent altijd bereikbaar via uw eigen homepage. Ook als je winkel gesloten is of de klantenservice klaar is met werken, kunnen klanten online meer te weten komen over je bedrijf.
  • U heeft voldoende ruimte op een website om uw aanbod overzichtelijk te presenteren. Anders dan op flyers, reclameposters of in krantenadvertenties, gelden voor u geen beperkingen.
  • Het hebben van een eigen website schept vertrouwen. Klanten ontdekken wie er achter het bedrijf zit, waar uw bedrijf voor staat en waar u zich voor inzet.

Wat kost het om een ​​website te laten maken?

De kosten van uw eigen homepage kunnen niet worden samengevat als een vast bedrag. De grootte van de website is cruciaal. Is het een blog, een uitgebreide bedrijfswebsite of een webshop? Ook de aanbieder is belangrijk. Bedrijven kunnen hun homepage modulair laten maken of hiervoor een bureau of freelancer inhuren. Met welke prijzen moet je rekening houden bij het maken van een homepage? Waar een modulaire website je tussen de 20 en 50 euro per maand kost, kom je bij een bureau al snel uit op 50 tot 200 euro per uur. Ook freelancers maken de website voor zo’n 30 tot 100 euro per uur. Daar zat je al snel op een viercijferig bedrag voor de hele creatie.

Er is echter ook een tussenweg. Leveranciers zoals web4business bouwen krachtige websites voor kleine bedrijven met de nieuwste ontwerpen en branchespecifieke inhoud voor $ 29,90 per maand. U krijgt toegang tot uw website om deze snel en eenvoudig te kunnen onderhouden. U heeft echter nog steeds een persoonlijk aanspreekpunt die u met raad en daad bijstaat.

Hoe lang duurt het om een ​​website te maken?

Nogmaals, reikwijdte is hier de sleutel. Een volledig nieuwe creatie van een homepage duurt meestal enkele weken, maar kan enkele maanden duren. Grote bureaus hebben meestal verschillende medewerkers die de programmering, vormgeving en inhoud voor hun rekening nemen en daar parallel aan kunnen werken. Voor freelancers kan het proces veel langer duren. Bij een modulair systeem daarentegen kan binnen enkele dagen een website gerealiseerd worden.

Zelf een goedkope website bouwen?

Overweeg je zelf een website te maken? CMS zoals WordPress of Joomla kan je hierbij helpen. Bij het kiezen van een CMS moet u er echter voor zorgen dat al uw geplande inhoud zonder problemen kan worden ingevoegd en dat u op elk moment contact kunt opnemen met de klantenondersteuning of een community als u vragen of problemen heeft.

Als je zelf geen technische kennis hebt en je homepage vanaf het begin zelf wilt bouwen, kost dit je meestal moeite, tijd en geld. Het kan de moeite waard zijn om een ​​externe dienstverlener in te huren. Een wordpress website laten maken kan in dat geval een redelijk goedkoop alternatief zijn.

Waarom is een goede website belangrijk?
Schuiven naar boven